În ‘44 Stalin a ordonat ca soldatul rus să facă prăpăd în România! | Călătorii în trecut #15În episodul 15 al podcastului “Călătorii în Trecut”, discuția cu scriitorul și istoricul Stelian Tănase se axează pe un subiect crucial: sovietizarea României din perspectiva societății românești.

Stelian Tănase, cunoscut pentru contribuțiile sale academice și literare, aduce în discuție perspective profunde și insight-uri valoroase privind perioada de sovietizare a României și impactul acesteia asupra societății. În timp ce Rareș Habeanu îi ghidează pe ascultători printr-un dialog captivant, cei doi explorează implicațiile politice, sociale și culturale ale acestui fenomen istoric.

Cu o abordare echilibrată și documentată, podcastul oferă ascultătorilor oportunitatea de a înțelege mai bine contextul istoric al României și efectele transformărilor politice asupra vieții de zi cu zi a oamenilor din acea perioadă. “Călătorii în Trecut” reușește să aducă în prim-plan poveștile și perspectivele care, de multe ori, sunt uitate sau neglijate în istoriografia oficială.

🔔 Abonaţi-vă la canalul nostru:
🌍 Actualitatea internaţională în direct:
Alăturaţi-vă nouă pe Facebook:
Urmăriţi-ne pe X (Twitter):
Descoperiţi actualitatea în imagini pe Instagram:

source

Leave a Comment